Dagbesteding volwassenen (PGB)

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag wordt er dagbesteding gegeven aan volwassenen. We hopen op korte termijn ook de dinsdag te kunnen aanbieden. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u dagbesteding nodig hebt. Over het algemeen wordt hierbij gebruik gemaakt van een zorgindicatie die u via de gemeente (zorg in natura) krijgt of via een PGB.

Schilderen, beeldhouwen, samen een spelletje doen of even de boomgaard inlopen. Zomaar een paar dingen die op zo’n dag gebeuren. Elke deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau aan de slag en eigen talenten ontwikkelen. Maar ook in onze fauteuils zijn vaak deelnemers te vinden die, onder het genot van een kopje koffie, zitten te lezen of een praatje maken. Elke dag is er een vaste begeleider aanwezig, die tevens het aanspreekpunt is voor de deelnemer. De begeleider wordt bijgestaan door ons enthousiaste team van vrijwilligers.

Komt u vrijblijvend eens binnenlopen om de gezellige sfeer die in de Hooiberg aanwezig is, zelf te ervaren!

Voor meer informatie over het aanvragen van een indicatie kunt u kijken op de onderstaande websites van de gemeente Rijssen-Holten en het Menzis Zorgkantoor.

Als u nog geen indicatie heeft, dan kunt u contact opnemen met het sociaal vraagplein van de gemeente Rijssen Holten. Als u een WLZ indicatie heeft, dan kunt u contact opnemen met het zorgkantoor van Menzis. Zij sturen dan de benodigde formulieren op voor een PGB indicatie.

Voor meer informatie over de dagbesteding kunt u contact opnemen met de zorgcoördinator via:

  • Tel: 0548 – 701581 (ma/wo/do/vr)
  • E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zorgboerderij de Borkeld

Copyright © Zorgboerderij de Borkeld - Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media