Activiteiten

Activiteitencentrum De Hooiberg, het creatieve onderdeel van Zorgboerderij De Borkeld in Rijssen, biedt voor jong en oud veel mogelijkheden om te ontzorgen: beeldhouwen, boetseren, schilderen, tekenen, bloemschikken. Alles op het creatieve vlak is mogelijk!

Zo bieden we op elke werkdag dagbesteding aan volwassenen aan. Zie: Dagbesteding volwassenen.

Niet iedereen die ziek is of zorgen heeft komt in aanmerking voor een indicatie dagbesteding. Toch kan er wel een behoefte zijn om even te ‘ontzorgen’. Voor deze mensen bieden wij op een aantal momenten creatieve activiteiten aan. Voor wie is dit bedoeld? Voor iedereen die zorgen heeft zoals psychische problemen, in geval van eenzaamheid,  verliesverwerking, bij een ernstige ziekte of als men daarvan herstellende is. Maar ook mantelzorg of een druk gezin als thuissituatie kan reden geven om “er even uit te zijn”. Het doel van deze bijeenkomsten is het bieden van ontspanning. Voor deze bijeenkomsten vragen we een kleine vergoeding van € 5,00 . Zie: Creatieve momenten voor volwassenen.

Ook zijn er kinderen (t/m 12 jaar) en/ of tieners (13-20 jaar) met zorgen, die om welke reden dan ook even uit de thuissituatie moeten. Op donderdagmiddag/avond, kunnen kinderen of tieners in de Hooiberg terecht met een PGB-indicatie. Zie: Dagbesteding Kinderen (PGB) / Dagbesteding Tieners (PGB).

Zorgboerderij de Borkeld

Copyright © Zorgboerderij de Borkeld - Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media