Skip to main content

Sponsors & donateurs

Algemeen

Wij zijn dankbaar en elke keer weer verheugd dat sponsors ons als zorgboerderij steunen. De financiele bijdragen van sponsors en donateurs zijn jaarlijks nodig voor een sluitende begroting.

Zorgboerderij De Borkeld is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Dat betekent dat de Zorgboerderij over de schenkingen die ze ontvangen geen belasting hoeft te betalen waardoor de schenkingen dus voor 100% gebruikt kunnen worden waar ze voor bedoeld zijn. U mag als sponsor of donateur uw giften (onder bepaalde voorwaarden) aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Sponsor worden

Ziet u de waarde van de zorgboerderij voor de maatschappij van vandaag? Help ons dan door sponsor te worden of doneer eenmalig of structureel een bedrag per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Door uw bijdrage kan het werk van de Zorgboerderij voortgezet worden.

Uiteraard zien wij u ook graag als donateur van de Zorgboerderij tegemoet.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neemt dan contact op met onze penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorlijst

Onderstaand is een ljist van onze huidige sponsors weergegeven. We zijn hen steeds weer dankbaar voor hun ondersteuning.